nyckelpigan-i-norr

Senaste inläggen

Av Barbro Nyckelpiga - 15 september 2015 20:04

 

Vi var ett kompisgäng på fyra par som åkte ner till Härnösand och var ut till Hemsö fästning. Vi bodde på en militärförläggning mitt i skogen. En av våra kompisar är yrkesmilitär - så han hade fixat boendet. Var även till Sundsvall en sväng - var borta ett par dagar - riktigt trevlig. VI hann med att äta surströmming också. Mums.

ANNONS
Av Barbro Nyckelpiga - 15 september 2015 20:03

Jag älskar vitt, silver och svart - och dom färgerna har jag försökt hålla mig till i en del rum i huset. Även glas gillas av mig.

   

ANNONS
Av Barbro Nyckelpiga - 15 september 2015 20:01

Ja vi är ju närmare vintern än sommaren ... den har ju redan passerat oss. Så här kan det se ut hos mig då.

 

Av Barbro Nyckelpiga - 15 september 2015 19:59

Så här kan det se ut hos mig på husets framsida när det är sommar och grönt ute. I helgen blev dessa ormbunkar nerklippta och förpassade till skogen.  

Av Barbro Nyckelpiga - 15 september 2015 19:53

Nu tänker jag visa ett av mina badrumsskåp - insidan alltså - det är ju den som räknas eller hur?

Varsågoda - välkommen - ta en titt in ... I detta skåpet har jag mest schampo, duschkrämer, handdukar, bomull, plåster, tabletter ... parfym och rakvatten finns väl också någon flaska - men dom är annars på ett annat ställe.

                

     

Av Barbro Nyckelpiga - 15 september 2015 18:07

Alltså jag höll på att bli tokig idag - varför - jo därför att jag inte kunde komma in i min blogg - det kom upp en sida med all märklig och konstig text!!!! Jag kunde bara logga in på min administrativa sida, men kunde alltså inte se själva bloggen - jag blev faktiskt lite ledsen, tänkte - skall även denna bloggen vara ett minne blott! Har ju förlorat min allra bästa blogg - den jag hade på Bloggspace och där jag bloggat i 6-7 år - nästan daglig dags. Dom ansvariga bara stängde ner bloggstället - helt plötsligt - utan att meddela oss bloggare! Tror ni man blev besviken, inte bara för att ha förlorat sin dagbok, utan också alla bloggvänner man hade där! Vi hade kommit varandra riktigt nära - vi som bloggat där längst - jag var själv bland dom allra första som började blogga på Bloggspace september 2006.

Nåväl - jag skrev i alla fall ett mail och frågade Bloggplatsens support och fick ett svar i eftermiddags - att dom hade haft problem med en server idag och frågade om det funkade nu för mig. Och jag kom in i min blogg - jippi!!

Jag blev såååå himla glad ... vill absolut inte förlora min blogg och er bloggvänner.

 

Av Barbro Nyckelpiga - 14 september 2015 18:19

Nu är man slut i kroppen, gammelkroppen säger nej stopp inget mera - jag har ONT! Jag är helt färdig efter att maken och jag har varit mullvader efter mitt jobb. Återigen har en plantering fått se sig själv bli nerklippt till marken! Jag har dessutom grävt upp en del plantor - vill minimera mina planteringar ... jag orkar helt enkelt inte med att ha så många och stora planteringar som jag har haft. Min gamla trött lekamen orkar inte! Tråkigt men sant.

Det var riktigt skönt ute när vi höll på med jobbet.

Nu blir det en slapparkväll framför tv:n ... tänk om man hade kunnat skriva "framför brasan", men vi har ingen kamin ... så det blir bara tv:n.

Lär somna ovaggad - hoppas jag i alla fall! Måste ändå säga att det känns skönt i kroppen - trots det onda - jag menar - man vet varför man får ont - man har jobbat och gjort nåt och det känns bra ... konstiga jag.

I morron är en annan dag och då skall vi se vad man hittar på efter jobbet - alltid blir det väl nåt - det är konstigt - det finns alltid nåt att göra - om man vill och har lust!

 

Av Barbro Nyckelpiga - 14 september 2015 18:15

 

... vad är livslust för dig? Vad innebär detta ordet ... Får tänka efter själv här lite ... att vilja leva, att vilja älska, att vilja ge och dela med mig av allt till någon annan, att se positivt på allt här i livet och inte gräva ner mig i onödan. Att inte bara klaga och se negativt på saker och ting ... att njuta av den tiden man har fått, att försöka göra det bästa av den. För tiden är ändå allt för kort för oss människor - varför skall vi då bara bråka, kriga, klaga, vara djävliga mot varandra och mot oss själva - varför kan vi inte alla njuta tillsammans - i fred och frihet - i kärlek.

Livslust är själva livet, kärleken, mänskligheten, att kunna se med positiva ögon på "hela alltet" ... att kunna ta tillvara på varenda liten sekund och händelse, att verkligen se livet, att se naturen och människorna som befolkar jorden.

Livslust är också att hela tiden vilja se något nytt, lära sig något nytt, träffa nya människor, se nya platser.

Livslust är att vara intresserad av livet och andra och sig själv.

Livslust är viktigt för mänskligheten - den är viktig för dig som person - för hade du inte den ... ja var stod du då och vad ville du då? Inte leva ... som faktiskt många inte vill i detta samhälle. Det måste vara hemskt att ha det så svårt så man inte vill leva ... stackars människor ...

Jag är glad och lycklig över att jag har livslusten inom mig själv och jag vill gärna dela med mig till dig!

Presentation

Urverket

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nyckelpigan-i-norr med Blogkeen
Följ nyckelpigan-i-norr med Bloglovin'

Vädret hos mig

Fallande nyckelpigor

Mitt glittrande namn

Kiss me


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se